AFGELAST Sinterklaasontbijt met bezoek van de goede Sint

AFGELAST tgv de stijgende covidbesmettingen
Op zondag 6 december vanaf 9 uur in cultureel centrum ‘De Meet’ in Bentille. Alle kinderen, ouders en grootouders kunnen om 9.00u aanschuiven aan een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de kinderen is er een speelhoek voorzien. Daarna ontvangen we Sinterklaas en Zwarte Piet die ook een geschenkje meebrengen!

Gezinsbond Sint-Jan-in Eremo en Gezinsbond Sint-Laureins nodigen iedereen uit op hun ????Sinterklaasontbijt. Op zondag december vanaf 9 uur in cultureel centrum ‘De Meet’ in Bentille Alle kinderen, ouders en grootouders kunnen om 9.00u aanschuiven aan een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de kinderen is er een speelhoek voorzien. Daarna ontvangen we Sinterklaas en Zwarte Piet die ook een geschenkje meebrengen! Totaal te betalen : ……………… overschrijven op BE91 7373 0921 0276 (Coene C.) Of contant bij Isabelle Den Ticht Warande 37 Sint-Jan of Christa Coene Beukenhof 4 Sint-Laureins Info en inschrijven: christa.coene@telenet.be of isabelle.denticht@telenet.be of https://sintlaureins.gezinsbond.be uiterste datum 30/11/2020

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultureel centrum De Meet
Sint-Jansstraat 22 Bentille
9982 Sint-Jan-In-Eremo (Sint-Laureins)
zondag 5 december 2021 van 09:00 tot 12:00
Gezinsbond Sint-Laureins
€ 12,0
christa.coene@telenet.be
Christa: 0496/027256

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland