Flow with the Rainbow

18 +

Omnisport en andere

We starten met iets nieuw. We komen voor de éérste maal samen in het Sportcentrum van Ertvelde. We gaan een uurtje aan relax- en conditietraining doen. Bijdrage 4 euro. Breng een matje en een kussentje mee. Vooraf inschrijven via jeeco@live.be of 0486/394172
Als verantwoordelijke van activiteiten moet ik ook het “Basisprotocol Cultuur” volgen opgelegd door de Vlaamse Overheid;
Dit betekent dat ik verplicht ben deelnemers vooraf te laten inschrijven. In functie van het nagaan van contacten bij een vaststelling (of vermoeden) van corona is de organisator verplicht om minstens 30 dagen de contactgegevens (minstens naam, adres en telefoonnummer) van alle deelnemers te bewaren. Dit per activiteit conform de principes van de GDPR.
Daarenboven dient iedereen een mondmasker te dragen in alle openbare gebouwen en zal er gevraagd worden om de nodige afstand te bewaren. Handen dienen ontsmet te worden bij de aanvang van een activiteit en ook daarna, ook na een toiletbezoek.
Ik reken alvast op jullie goede medewerking !!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 34
9940 Ertvelde (Evergem)
woensdag 19 augustus 2020 van 19:00 tot 20:00
Holebi Spirit
€ 4,0
info@holebi-spirit.be
0486394172

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland