Hoe gebruik je UiTPAS Meetjesland?

1. Kijk waar je UITPAS Meetjesland kunt gebruiken

Je kunt je UiTPAS Meetjesland gebruiken voor alle activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke en stedelijke diensten van Assenede, Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke. Daarnaast doen ook heel wat verenigingen uit Assenede en Eeklo mee met UiTPAS Meetjesland. Bekijk alle organisaties of grasduin door hun aanbod

In de UiTPASkrant, die verkrijgbaar is bij alle Meetjeslandse verkooppunten, vind je eveneens een volledig overzicht van alle deelnemende organisaties. 

2. Spaar een UITpunt

Op de plaats van de activiteit scan je je UiTPAS Meetjesland om een punt te sparen. Punten sparen kan aan een spaarzuil, maar ook bij de verantwoordelijke of aan de balie. Veel verenigingen zullen ook gebruik maken van een smartphone om je kaart te scannen. Scannen kan voor, tijdens of vlak na de activiteit, maar niet meer dan 1 keer.

Vanaf 1 juni 2020 kun je ook via de website www.uitpas.be punten sparen! Registreer je daar éénmalig (zo heb je altijd je UiTPAS op zak) en scan de QR-code op het scherm van de spaarzuil.

3. Ruil je UiTpunten in tegen voordelen

Als je voldoende UiTpunten gespaard hebt, kun je ze inruilen tegen een omruilvoordeel. Bekijk alle omruilvoordelen hier

Ook bij de verschillende verkooppunten kun je informatie krijgen over de omruilvoordelen. Schrijf je ook in op de maandelijkse UiTmail om snel op de hoogte te blijven van de nieuwste omruilvoordelen! 
Op www.uitpas.be zie je bij het sparen van een punt op een locatie ook welke omruilvoordelen die locatie aanbiedt. 

4. Gebruik je UiTPAS Meetjesland met kansentarief

Heb je recht op kansentarief? Ga dan met je pas naar de balie of naar de verantwoordelijke van de activiteit. Hij of zij zal je pas inlezen om je de korting toe te kennen. 

5. Registreer je UiTPAS Meetjesland op deze website

Snel weten hoeveel punten je gespaard hebt? Van welke voordelen je nu al kan genieten? 

Registreer je UiTPAS Meetjesland éénmalig om een account aan te maken op www.uitpas.be. Zo zie je in één oogopslag hoeveel je al spaarde en wat je met je punten kunt doen! 

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland