nieuws

NIEUW: UiTPAS Meetjesland in Kaprijke en Wachtebeke!

di, 08/25/2020 - 14:27

De UiTPAS spaar- en voordeelkaart van het Meetjesland is vanaf september ook verkrijgbaar in Kaprijke en Wachtebeke. Koop je een UiTPAS Meetjesland vanaf 1 september dan ontvang je er dus extra welkomstvoordelen uit Kaprijke en Wachtebeke bij. Je kan daar ook je korting gebruiken en punten sparen en omruilen. Je vind hier online alle voordelen maar je kan binnenkort ook de nieuwe UiTPASkrant afhalen bij jouw verkooppunt!

 

De gemeente Maldegem gaat voortaan verder met zijn eigen UiTPAS regio: UiTPAS Maldegem. 

Punten sparen en omruilen met je UiTPAS Meetjesland zal nog mogelijk zijn in Maldegem en omgekeerd. Wist je dat je zelfs over heel Vlaanderen punten kan sparen en omruilen? Je vind alle voordelen terug op www.uitpas.be.

Heb je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief? Dan zal je vanaf 1 september in de gemeente Maldegem geen gebruik meer kunnen maken van je korting. Ook inwoners van Maldegem kunnen hun korting vanaf 1 september enkel gebruiken in de nieuwe regio van UiTPAS Maldegem.

Nieuwe UiTPAS aanbieders!

do, 04/11/2019 - 16:40

Nu kun je bij nog meer organisatoren terecht met je UiTPAS! 
We stellen de nieuwe aanbieders even aan je voor: 

Bij deze aanbieders kun je punten sparen én gebruik maken van het kansentarief. Bekijk alle organisaties hier> 

Op de hoogte blijven? Schrijf je zeker in op onze maandelijkse UiTmail

 

Nieuwe UiTPAS aanbieders!

di, 10/02/2018 - 10:13

Met de aansluiting van Maldegem werd het aantal organisaties waar je vanaf dit jaar terecht kan met een UiTPAS fors uitgebreid, maar daar bleef het niet bij: ook in Assenede en Eeklo kregen we er nieuwe UITPAS-aanbieders bij die we graag even in de kijker zetten.

Zo mochten we deze organisaties verwelkomen:

Ook in Maldegem kwam er recent nog een aanbieder bij: vanaf nu kun je in dansschool Felicity’s Dance World terecht met je UiTPAS Meetjesland!

Bekijk hier alle deelnemende organisaties>

Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen die ook gebruiken voor bepaalde activiteiten op scholen. Ook dit aanbod werd recent uitgebreid. Deze Maldegemse scholen verschenen niet in de UiTkrant: De Rakkertjes, De Driesprong, De Kruipuit.

UiTPAS Meetjesland: nu ook in Maldegem!

ma, 09/03/2018 - 17:25

Met de start van het nieuwe schooljaar start ook een nieuw UiTPAS-jaar. En starten doen we met een mooie uitbreiding van de UiTPAS-regio: vanaf nu kun je je UiTPAS Meetjesland ook in Maldegem gebruiken

Dat wil zeggen dat je nu ook UiTpunten kunt sparen bij een pak nieuwe UiTPASorganisaties in Maldegem. Bovendien kun je jouw gespaarde UiTpunten nu ook omruilen tegen vrijetijdsvoordelen in Maldegem! 

Dit zijn de permanente omruilvoordelen in Maldegem: 

Meer omruilvoordelen vind je op www.uitpasmeetjesland.be/voordelen

Houders van een UiTPAS met kansentarief krijgen vanaf nu ook in Maldegem 75% korting op de deelnameprijs. Bovendien kunnen nu ook inwoners van Maldegem een UiTPAS met kansentarief aanvragen. 

Koop je nu pas je UiTPAS Meetjesland? Dan krijg je ook een aantal welkomstvoordelen in Maldegem cadeau. 

Bestel nu al je tickets voor seizoen 2018-2019

di, 06/19/2018 - 10:31

Cultuurfanaten noteren juni met stip in hun agenda: dan worden de programma's bekend gemaakt van de CC's! Ook andere huizen pakken al uit met een programma voor het najaar. Heb jij je tickets al geboekt?

CC Stroming - Evergem : nu al met vriendenpas, losse tickets vanaf 19 juni>
CC Den Hoogen Pad - Maldegem (Adegem): nu te koop>
CC Herbakker - Eeklo: nu te koop> 
Muziekclub N9: nu te koop>
Culturele site De Meet: vanaf 1 juli>
Arscene: nu te koop>
SOCK: nu te koop>
Kasteel van Poeke: nu te koop>
GC De Bijenkorf: meer info>

Nieuwe UiTPAS organisatoren!

ma, 04/09/2018 - 15:45

Gebruik je UiTPAS Meetjesland vanaf nu ook bij V-Formation en kamerkoor Tweede couplet!


Intussen kun je met je UITPAS Meetjesland al bij 87 organisaties terecht. Je spaart er UiTpunten, die je kunt omruilen tegen toffe voordelen. Houders van een pas met kansentarief (voor mensen met een beperkt inkomen), krijgen bij al die organisatoren ook een aanvullende korting op hun deelname.

 

In maart kwamen deze 2 organisaties erbij:

  • Kamerkoor Tweede Couplet in Eeklo. Dit gemengde koor brengt zowel klassieke als hedendaagse muziek. Ontdek hun activiteiten op www.tweedecouplet.be
  • V-Formation springkastelenkampen in Eeklo. Deze kampen staan garant voor sport-, spel- en springactiviteiten op knotsgekke springkastelen. Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar! Lees er meer over op www.springkastelenkamp.be.

UiTPAS Meetjesland: vanaf september ook in Maldegem!

di, 04/03/2018 - 18:06

UiTPAS Meetjesland, de spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, breidt uit! Vanaf september stapt ook Maldegem in dit systeem. 

Dat wil zeggen dat je met je pas ook bij Maldegemse organisatoren terecht zult kunnen om punten te sparen en om te ruilen. Tot nu toe was dit mogelijk in Assenede en in Eeklo. Met de toetreding van Maldegem komen er in 1 klap heel wat nieuwe UITPAS-aanbieders bij!

Bovendien kunnen inwoners van Maldegem met een beperkt inkomen ook een aanvraag doen voor een UiTPAS met kansentarief, waar ze aanvullende korting mee kunnen krijgen op vrijetijdsactiviteiten. 

Het aftellen naar september begint! 

De Eerste Wereldoorlog in het Meetjesland

di, 02/20/2018 - 15:31

In 2018 is het 100 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Eerste Wereldoorlog. In het Meetjesland worden de laatste oorlogsmaanden herdacht met een veelzijdig activiteitenaanbod: tentoonstellingen, een online overzicht van het oorlogserfgoed en enkele grote evenementen.

Bekijk het oorlogserfgoed in het Meetjesland ook op www.meetjes.land/eerstewereldoorlog

Meetjesland Reuzenland in de bib

ma, 10/16/2017 - 16:41

Van 18 tot en met 26 november organiseren de bibliotheken een heuse Reuzevoorleesweek. Ook op Kinderkunstendag (zondag 17 november) zijn er heel wat reuzenactiviteiten.

Zomertoer Thuis voor een Beeld

do, 07/27/2017 - 10:42

Met "Een thuis voor een beeld" loofde de provincie Oost-Vlaanderen de afgelopen 22 jaar ieder jaar een prijs uit aan een gemeente die een kunstwerk in de openbare ruimte opneemt. Radio 2 passeert de hele maand augustus bij elke winnende gemeente, waaronder ook zes uit het Meetjesland.

Elke ochtend tussen 6 en 8 uur kan je live meespelen met de quiz en 's middags zijn er reportages over verschillende onderwerpen. Elke gemeente organiseert ook verschillende activiteiten. 

  • 01/08 - Sint-Laureins
  • 02/08 - Evergem
  • 14/08 - Lovendegem
  • 18/08 - Assenede
  • 21/08 - Maldegem
  • 24/08 - Aalter

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland